onsdag, maj 21, 2008

Stajling

Nu har jag löst ett i-landsproblem: det heter varken inredning eller utredning (*s*) när det gäller fixandet av altanen, det heter styling. Jomän, jag stylar minsann. Det låter ju bra ialla fall. Och det viktigaste av allt - det SER bra ut åxå!

De närmsta dagarna kommer möblemanget att kompletteras med en liten "köks-ö" på hjul, jag hoppas det funkar lika bra i verkligheten som det funkar "i tanken".

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grillen ser lite liten ut nästan. Får köpa en större till nästa år... =)

Anonym sa...

Hej vännen.
Ville bara in och vinka lite (vink vink) och krama lite (krammmmmm). Så tjusigt er altan blir, hoppas på en kanon sommar så ni kan bo där ute.
Även vi har lyxat till det, hittade en gasolgrill (stått på önskelistan i några år) för halva priset, har redan grillat över 10 gånger i år.
Sköt om dig.

Vera sa...

Hej!
Vill du ha 2 st VIPbiljetter till kvällens stora modefest i Borås?

ÅJ sa...

Hejsan!

kom in på din blogg och läste att du har skaffat dig en så snygg altan det känns väl riktigt bra att kunna sitta ute och njuta nu när det blir sommar, vi håller också på att i planeringsstadiet försöka att skissa på en altan, men vi är inte färdiga än. det var väldigt kul att se att du har en så fin blogg och det var väldigt trevligt att se den. kramizar Åsa (nyckelpiga)

Anonym sa...

Hej lämnar lite fotspår. Kul att se att man inte är ensam om NF2. Jobbig sjukdom... :( /Peter